Wednesday 10 March 2010

Cupcakes

Some late night baking for tomorrow's birthday girl at work. Yeay!


5 comments:

Linda said...

MYS TANT! fina dom e ,mums!!! e det jag som fyller år;)?!

toxicgrl said...

Hej!
Jättefina muffins :D
En fråga, vad använder du för fotoprogram till dina bilder?? Det är så fina filter och collage du använder :D

Sandy said...

Tack ;)
Jag klipper och klistrar i ett gratis online program som e en enkel version av typ photoshop.
www.pixlr.com
Använder inga filter utan det e den gamla canon, samma som du har, och när jag för över de i windows fotogalleri så kan man leka lite lätt med bl.a. kontrasten i fotoredigeraren, mer än så e det inte.
Lycka till!

toxicgrl said...

Oki, tack för tipset....sitter och leker lite med bilder nu men jag har inte förstått hur du gör dina collage i det programet?! :S
Kram

Sandy said...

Jag skapar en ny bild i valfritt format, färglägger den som start om jag vill ha den i någon annan färg än vitt. Sen öppnar jag upp de bilder jag vill ha med i collaget och minskar bilden till önskad storlek. Har jag en "tom" bild som är 1200 pix bred så kanske jag gör en stor bild som är 600 bred och sen två små som är 300 breda var. Om en bild hamnar lite snett eller blir för lång drar jag bara upp en färgad "kvadrat" i samma färg som bakgrunden över, så jag liksom suddar bort en del av fotografiet. Det va lite trixigt första gången men sen går det undan. Hör av dig om det e nåt mer. Annars finns det program att ladda ner på nätet där man gör collage. Googla typ collage maker eller liknande.